На проспекті Червоної Калини у Львові знайшли гранату (оновлено)

11:05 30 листопада 2015 р.

Фото до новини


Фото: 112.ua

Поліція та інші служби вже зайнялися небезпечною знахідкою.

«30 листопада о 9:30 на проспекті Червоної Калини, 127 знайшли гранату, поліція та інші служби на місці», – повідомили сьогодні, 30 листопада, на сторінці громадського формування «Варта 1» в інтернет-мережі «ВКонтакте», де також опублікували фотографії з місця події. Натомість у прес-службі (відділі управління превентивної діяльності) Львівського обласного управління Національної поліції повідомили сьогодні, 30 листопада:

«На оперативну лінію 102, сьогодні 30 листопада близько 09.00 надійшло повідомлення про те, що на проспекті Червоної Калини, в дворі одного з будинків двірник знайшов куртку в кишені якої знаходиться граната. За словами заявника, біля автомобіля «Ауді», припаркованого на подвір’ї будинку він знайшов куртку в кишені якої знаходиться предмет схожий на гранату. Зараз на місці події працює слідчо-оперативна група та вибухотехніки. Правоохоронці встановлюють власника куртки».

Своєю чергою, на сторінці патрульної поліції Львова в «Twitter» розповіли в понеділок: «Предмет, схожий на гранату, на проспекті Червоної Калини, 127. Двірник помітив її. Лежить біля авто на польській реєстрації. Власника «Audi», біля якої знайдена граната, сусіди не знають, власники сусідніх машин вже прибрали їх. Зараз поліцейські очікують вибухотехніків».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів