На площу святого Юра у Львові пропускають через сім рамок-металодетекторів

10:58 29 липня 2015 р.

2 травня на Куликовому полі в Одесі встановили п'ять рамок-металодетекторів

2 травня на Куликовому полі в Одесі встановили п'ять рамок-металодетекторів
Фото: dt.ua

Правоохоронці Львівщини від учорашнього дня несуть службу по охороні громадського порядку у посиленому режимі, на деяких вулицях та перехрестях міста змінена організація дорожнього руху, а керування потоками транспорту здійснюють інспектори-регулювальники ДАІ.

Сьогодні, 29 липня, у Львові на площі святого Юра відбудеться відкриття пам’ятника Андрею Шептицькому та урочистості з нагоди 150-річчя з дня народження митрополита. Участь в урочистому відкритті пам’ятника візьме Президент України Петро Порошенко. Також на заходах будуть присутні кілька тисяч паломників з різних країн світу, львів’яни та гості міста.

Правоохоронці Львівщини від учорашнього дня несуть службу по охороні громадського порядку у посиленому режимі, на деяких вулицях та перехрестях міста змінена організація дорожнього руху, а керування потоками транспорту здійснюють інспектори-регулювальники ДАІ. У зв’язку з посиленими заходами безпеки, при входах на площу святого Юра встановлено сім рамок-металодетекторів, прохід через які для бажаючих потрапити на заходи буде обов’язковим.

Організатори урочистостей просять львів’ян та гостей міста з розумінням ставитись до тимчасових незручностей. Про це повідомили сьогодні, 29 липня, в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів