На підприємствах Львівщини звучатимуть сирени

13:45 12 жовтня 2018 р.

Фото до новини


Фото: loda.gov.ua

В облдержадміністрації попередили: «У п’ятницю, 12 жовтня, на підприємствах Львівської області проведуть з метою підготовки до комплексної перевірки системи оповіщення населення перевірку справності електросирен – шляхом їх короткочасного включення тривалістю 10-20 секунд».

Про це повідомили в п’ятницю, 12 жовтня, в прес-службі Львівської ОДА, де також поінформували: «Просимо мешканців області із зрозумінням поставитись до цього та зберігати спокій».

«17 жовтня 2018 року з 14:50 до 14:55 буде проводитися навчальне оповіщення населення області з включенням електросирен. Електросирени будуть передавати сигнал «Увага всім!»– уривчасте звучання тривалістю до трьох-п’яти хвилин», – розповіли також в облдержадміністрації.

В облдержадміністрації також поінформували: «Для визначення рівня озвучення сигналами електросирен території міст обласного значення – Львова, Борислава, Дрогобича, Стрия, Самбора, Трускавця, Червонограда та Нового Роздолу – буде проводитись електронне опитування. Достатньо з комп’ютера, ноутбука, планшета або смартфона перейти за посиланням та відповісти на декілька нескладних запитань. Опитування буде проводитися з 14:50 сімнадцятого жовтня до 10.00 двадцять другого жовтня 2018 року, після завершення опитування відповіді прийматись не будуть. Запрошуємо мешканців області долучитись до перевірки».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів