На переїздах Львівської магістралі зафіксували цьогоріч три ДТП

19:24 1 березня 2016 р.

Фото до новини


Фото: railway.lviv.ua

Залізничники нагадують водіям, що дотримання правил – це беззаперечний обов’язок кожного, а нехтування правилами може коштувати життя.

За інформацією апарату головного ревізора з безпеки руху поїздів та автотранспорту регіональної філії «Львівська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця», за два місяці 2016 року на переїздах магістралі зафіксовано три дорожньо-транспортних пригоди. У 2015 прикрих випадків було два. На щастя, як і минулоріч, так у цього року постраждалих і травмованих внаслідок ДТП не було.

Залізничники наголошують, що всі випадки дорожньо-транспортних пригод стаються із вини водіїв автотранспорту, які порушують правила дорожнього руху та перетину переїздів, нехтують звуковими та світловими сигналами світлофорів, об’їжджають закриті шлагбауми, і тим самим, наражають на небезпеку не лише своє життя та життя своїх пасажирів, але й пасажирів залізничного транспорту. Окрім того, внаслідок ДТП автівки дуже часто пошкоджують пристрої на переїздах, чим завдають залізниці значних збитків.

Так, 31 січня поточного року на перегоні Переспа-Голоби на Волині, водій автомобіля через неуважність збив шлагбаум. А 22 лютого на станції Городок водій намагався проїхати переїзд при закритих шлагбаумах. Авто вдарилося у фундамент переїзду, внаслідок чого перекинулося та пошкодило механізми і брус шлагбаума, а водій з місця події втік.

Львівська магістраль нагадує водіям автомобільного транспорту: «Дотримання правил перетину залізничних переїздів – це беззаперечний обов’язок кожного водія, а нехтування правилами може коштувати життя!».

Про це повідомили сьогодні, 1 березня, в прес-центрі «Львівської залізниці».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів