На одному з перегонів Львівської залізниці загинула жінка

12:30 5 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: 3.bp.blogspot.com

Як повідомили в четвер у підрозділі зв’язків з громадськістю УМВС України на Львівській залізниці, правоохоронці встановлюють особу загиблої жінки, тіло якої виявили на залізничному перегоні «Красне-Золочів».

«Правоохоронці встановлюють особу загиблої жінки, тіло якої виявили на залізничному перегоні «Красне-Золочів», – повідомили в четвер у підрозділі зв’язків з громадськістю УМВС України на Львівській залізниці, конкретизуючи при цьому

«Подія трапилась вчора о 8-й годині вечора. Поїздом №226 сполученням «Ужгород-Харків» на перегоні «Красне-Золочів» смертельно травмовано невідому особу.

На відстані п’яти метрів від парної колії виявлено труп особи жіночої статі, віком 60-70 років, ріст 150-160 см, волосся темного кольору середньої довжини, одягнена в коротку куртку сірого кольору, штани сірого кольору, чоботи зимові сірого кольору. Труп з травмами характерними для травмування залізничним транспортом направлено в морг Золочівської ЦРЛ. В даний час співробітники транспортної міліції лінійного відділу на станції Львів намагаються встановити особу загиблої».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів