На об’єктах Львівської залізниці загинули цього року четверо людей

11:11 11 лютого 2016 р.

Фото до новини


Фото: railway.lviv.ua

Залізничники наголошують, що всі випадки травмування сторонніх осіб на залізниці трапляються через нехтування правилами безпеки громадян на транспорті.

«Львівська залізниця закликає до обережності: від початку року на магістралі травмувалися шестеро сторонніх осіб, четверо з них загинули», – повідомили сьогодні, 11 лютого, на магістралі, де також розповіли подробиці:

«За інформацією служби охорони праці регіональної філії «Львівська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця», у першій декаді лютого на об’єктах транспортної інфраструктури через власну необережність травмувалась одна особа, загалом же від початку року зафіксували шість випадків невиробничого травматизму, внаслідок яких загинули четверо людей. Залізничники вкотре наголошують, що всі випадки травмування сторонніх осіб на залізниці трапляються через нехтування правилами безпеки громадян на транспорті, найбільше випадків – через ходіння коліями та перехід колії у невстановленому місці.   

Порівнюючи статистику випадків невиробничого травматизму протягом двох минулих років, залізничники з тривогою спостерігають тенденцію до збільшення трагічних випадків. Так, упродовж 2015 року на станціях та перегонах Львівської магістралі травмувалися 111 осіб, більш ніж половина із них – 62 людини – загинули. У 2014 році травмувались 99 громадян, з них 56 – смертельно, тож загальна кількість травмованих зросла на 12 осіб (12,1%), кількість смертельно травмованих – на 6 осіб (10,7%).

Окрім того, на магістралі через «модні» захоплення та необдуманість вчинків продовжують гинути діти. У 2015 році травмувались восьмеро дітей до 16 років, з них п’ятеро– із смертельними наслідками. У 2014 травмувались дев’ятеро дітей, померли –двоє.

Залізничники Львівської магістралі знову і знову закликають громадян бути уважними в поїздах, на платформах, поблизу колій, на переїздах тощо. Адже перебування поблизу залізничних об’єктів вимагає неухильного дотримання правил безпеки для збереження власного життя та здоров’я».

Про це повідомили сьогодні, 11 лютого, в прес-центрі Львівської залізниці.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів