«На міські маршрути не виїхали 45 машин», – ЛМР (+відео)

13:15 30 серпня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Ігоря Зінкевича в інтернет-мережі «Facebook»

За інформацією начальника управління транспорту й зв’язку Львівської міськради Віктора Щира, «сьогодні зранку на міські маршрути не виїхали 45 машин з орієнтовно 640, які обслуговують міські маршрути».

Про це повідомили сьогодні, 30 серпня, в прес-службі міськради, де також поінформували: «З водіями проводять роботу. Частина машин вже повернулась на маршрути, на інші маршрути, на які не виїхали автобуси. Перевізники скеровують резервні машини.

Зокрема, в  АТП-1: на маршрут №37 не виїхали шість машин, на маршрут №29 – одна машина, на маршрут №28 – одна машина. Усі ці машини АТП-1 орендує приватний підприємець І.Ф. Копитко.

Натомість в АТ -14630 усі машини працюють на маршрутах. Щодо «Міра і К», то на маршрут №25 не виїхали вісім машин, на маршрут №14 – вісім машин, на маршрут №27 – п’ять машин, на маршрут №8 – чотири машини, а на маршрут №7 – п’ять машин.

Також не виїхали сім машин на маршрут №51, який обслуговує «Успіх-БМ». На маршрутах, які обслуговує «Фіакр», курсують усі автобуси, але є інформація, що автобуси зупиняють невідомі особи та погрожують водіям.

Також за інформацією Віктора Щира, сьогодні троє водіїі, які працюють на маршруті №10 (АТП-1) поскаржилися заступнику директора підприємства, що сьогодні вранці до них підійшли четверо людей спортивної тілобудови з погрозами «зламати хребет та автобуси», якщо вони виїдуть на маршрут. За цим фактом підприємство готує звернення у правоохоронні органи.

Нагадаємо, у Львові міські маршрути обслуговує близько 640 автобусів. Є інформація, що страйком керує колишній працівник «Міра і К» (мав свої автобуси). Також страйк підтримують деякі львівські таксисти».

Як інформував «ЩЛ», в громадському об’днанні «За якісний транспорт» повідомили, що У Львові курсують 344 автобуси зі 640.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів