На Львівській залізниці смертельно травмувалися двоє дітей

12:20 30 серпня 2016 р.

Фото до новини


Фото: railway.lviv.ua

Майже щодня локомотивні бригади змушені застосовувати термінове гальмування, аби попередити наїзди на людей, які переходять колії у невстановлених місцях.

«За інформацією служби охорони праці регіональної філії «Львівська залізниця», від початку року на залізниці травмувалися четверо дітей, двоє з них – смертельно – повідомили в прес-службі «Львівської залізниці», де також поінформували:

«Майже щодня локомотивні бригади змушені застосовувати термінове гальмування, аби попередити наїзди на людей, які переходять колії у невстановлених місцях. З наближенням нового навчального року Львівська залізниця вкотре нагадує представникам органів місцевого самоврядування, освітянам, батькам та учням, що організація безпечного проходу передбачає роз’яснювальну роботу серед батьків та учнів про правила перебування на об’єктах залізничної інфраструктури, потребу переходити колії лише у відведених та облаштованих місцях, заборону бавитися поблизу колій чи рухомого складу, категоричну заборону підніматися на рухомий склад.

Також нагадуємо, що маршрути слідування шкільних автобусів, які здійснюють підвіз дітей до навчальних закладів, мають бути погоджені з відповідними фахівцями магістралі. Просимо вчителів, батьків та наставників, особливо найменших учнів, переконатися, що діти знають безпечний шлях до школи і неухильно йдуть ним, знають правила перетину залізничних переходів та переїздів, не залишати дітей без нагляду та не допускати небезпечних походів без нагляду дорослих. 

Листи-звернення про таку роз'яснювальну роботу залізничники надіслали до керівників управлінь освіти усіх семи областей регіону. Спільними зусиллями бережімо життя!».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів