На Львівщину повернулися зі сходу України бійці комендатури швидкого реагування

18:12 1 березня 2016 р.

Фото до новини


Фото: dpsu.gov.ua

Начальник Західного регіонального управління ДПСУ Володимир Єгоров відзначив, що охоронці кордону зразково виконали усі поставлені їм завдання.

«На Одещину та Львівщину після виконання завдань на сході країни повернулись близько двох сотень військовослужбовців прикордонних комендатур швидкого реагування», – повідомили сьогодні, 1 березня, в Держприкордонслужбі, де також розповіли подробиці:

«Понад місяць військовослужбовці підрозділів Південного та Західного регіональних управлінь виконували завдання з підсилення ділянки вздовж лінії розмежування в зоні АТО, несли службу на блок-постах, у контрольних пунктах в’їзду-виїзду тощо.    Співробітників Державної прикордонної служби України однаково радісно зустрічали рідні, містяни та співслужбовці на вокзалах міст Ізмаїла та Львова.

Після прибуття бійців до місць постійної дислокації на плацах комендатур проведено урочисті заходи, присвячені поверненню прикордонників. Начальник Західного регіонального управління Держприкордонслужби Володимир Єгоров  відзначив, що охоронці кордону зразково виконали усі поставлені їм завдання.

А начальник Ізмаїльського загону підполковник Володимир Зуб подякував за виконання завдань та недопущення бойових втрат і  поранень серед особового складу. Найкращим прикордонникам  обох підрозділів було вручено грамоти та відомчі нагороди. Найближчий час прикордонники проведуть вдома та відпочинуть, а потім знову повернуться до виконання своїх службових обов’язків.

Про це повідомили сьогодні, 1 березня, на сайті Державної прикордонної служби України, де також опублікували фото з місць подій.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів