На Львівщину повернулися зі сходу України 42 сапери

10:43 8 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки прес-служби Міністерства оборони України в інтернет-мережі «Facebook»

За кілька місяців перебування на сході України бійці зведеного загоу інженерного полку відбудував понад 30 взводних опорних пунктів і викопав не один кілометр ліній траншей та окопів.

У прес-службі Міністерства оборони України повідомили вчора про повернення зі зони проведення антитерористичної операції до пункту постійної дислокації Зведеного загону військовослужбовців інженерного полку, який дислокується у одному з райцентрів Львівщини. У повідомленні також конкретизують: 

«42 військовослужбовці зведеного загону виконували завдання щодо обладнання лінії оборони. За кілька місяців перебування на сході України бійці-сапери відбудували понад 30 взводних опорних пунктів, відрили не один кілометр ліній траншей, окопів під бойову техніку.

Своє професійне свято – День інженерних військ ЗС України – солдати та офіцери загону зустріли на передовій. Зустрічали воїнів-героїв рідні та близькі, а також представники духовенства та органів місцевої влади.

За проявлену мужність та високу оперативність у виконанні поставлених завдань командир військової частини полковник Олександр Корольов вручив грамоти від Міністра оборони України й командування частини особовому складу зведеного загону, який повернувся із зони АТО. Поряд із цим особовий склад частини проводжав у зону АТО військовослужбовців окремого інженерно-технічного батальйону, сформованого на базі військової частини».

Про це повідомляється на сайті прес-служби Міністерства оборони України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів