На Львівщині згорів столярний цех (відео)

10:45 2 вересня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

Рятувальникам вдалося запобігти згоранню ще чотирьох будівель.

1 серпня о 11:55 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в одноповерховому столярному цеху в місті Броди. На момент прибуття вогнеборців вогонь повністю охопив приміщення цеху й перекинувся на сусідню будівлю.

Через велику кількість матеріалів з деревини, які створювали додаткове пожеже навантаження, вогонь швидко поширювався приміщенням цеху. До ліквідації пожежі залучили понад 60 рятувальників та 15 одиниць пожежно-рятувальної техніки, а також чотири трактори з бочкою Бродівського лісозаводу.

Рятувальникам вдалося запобігти згоранню ще чотирьох будівель. Складність гасіння полягала у високій концентрації токсичних продуктів горіння. Вогнеборці ліквідовували займання у апаратах захисту органів дихання. Окрім цього, існувала загроза обвалу конструкцій будівлі цеху.

Пожежу локалізували о 14:25 та повністю ліквідували о 15:05 у складі трьох ланок газодимозахисної служби. Внаслідок пожежі знищено столярний цех та дах сусіднього цеху обрізних пиломатеріалів на площі 400 квадратних метрі.

Внаслідок події ніхто не постраждав. Причина займання встановлюється.

Про це повідомили сьогодні, 2 вересня, в прес-службі Львівського обласного управління ДСНС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів