На Львівщині здійснюють бойове злагодження прикордонники (+відео)

15:15 29 липня 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України в інтернет-мережі «Facebook»

Командири констатують, що підрозділ швидкого реагування здатен виконувати практично будь-які завдання і по повітряних, і по броньованих цілях, а також по цілях без прямої видимості.

На базі польового навчального центру львівської Національної академії Сухопутних військ України неподалік села Вербляни проходить польовий вихід прикордонна комендатура швидкого реагування», – повідомили в Західному регіональному управлінні Державної прикордонної служби України, де також розповіли подробиці:

«Прикордонний підрозділ здійснює бойове злагодження мінометної, протитанкової, зенітно-артилерійської застав, екіпажів БТР та розрахунків АГС-17, з проведенням стрільб розрахунками станкових протитанкових гранатометів СПГ-9, зенітних установок ЗУ-23-2, 82-міліметрових мінометів, екіпажів БТР, автоматичних гранатометів АГС-17.  Примітно, що цей бойовий підрозділ сформовано з добровольців-контрактників ,і майже усі вони мають досвід служби у зоні антитерористичної операції.

Важливо, що стрільби проводяться в умовах наближених до тих, які є у зоні антитерористичної операції. Із мінометів 82-го калібру на відстань1200 метрів прикордонники вели вогонь зі закритої позиції за допомогою коригувальників, виконували стрільби із зенітних установок ЗУ-23-2 по легких броньованих цілях на відстані 800 метрів тощо.

Уже зараз командири констатують, що підрозділ здатен виконувати практично будь-які завдання і по повітряних, і по броньованих цілях, а також по цілях без прямої видимості. Навчання триватимуть упродовж двох тижнів».

Про це повідомили на сторінці Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували фото з навчань.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів