На Львівщині завершилися навчання морських піхотинців

15:50 14 грудня 2018 р.

Фото до новини


Фото: mil.gov.ua

Підрозділ морської піхоти завершив навчання під керівництвом іноземних інструкторів «Об’єднаної багатонаціональної тренувальної групи – Україна»

На території Міжнародного центру миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного завершилася підготовка та злагодження одного із підрозділів морської піхоти, яка проходила під керівництвом інструкторів США. Для військовослужбовців Миколаївського окремого батальйону морської піхоти протягом кількох місяців тривав курс жорсткої інтенсивної підготовки в рамках роботи «Об’єднаної багатонаціональної тренувальної групи – Україна» («JMTG-U»).

Упродовж перших днів батальйонних тактичних навчань було проведено висування до району зосередження та зайняття позицій, проведення оборонних дій. Далі протягом наступних кількох днів штабом було проведено планування контрнаступальних дій, вивчення та аналіз дій противника, його сил і засобів, а також підготовка до самої наступальної операції.

У ході проведення контрнаступальної операції умовного противника було знищено, а ситуація в районі виконання завдань батальйону була стабілізована. Після завершення батальйонних тактичних навчань було проведено підведення підсумків на яких командуванням МЦМБ та представниками країн членів та партнерів НАТО батальйон був визнаний одним із кращих серед тих підрозділів які вже проходили підготовку на території полігону та здатним успішно виконувати завдання за призначенням.

Про це повідомили в п’ятницю, 14 грудня, в прес-службі Міноборони, де також опублікували фоторепортаж зі Львівщини.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів