На Львівщині завершилося виїзне засідання Військового комітету НАТО

11:20 20 квітня 2018 р.

Фото до новини


Фото: oblrada.lviv.ua

Начальник Генштабу ЗСУ Віктор Муженко й голова Військового комітету НАТО Петер Павел підсумували у Міжнародному центрі миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного результати дводенної роботи військових делегацій.

Про це повідомили сьогодні, 20 квітня, в прес-службі Львівської обласної ради, де також розповіли: «Сторони обмінялися в ході засідання оцінками щодо поточного стану та перспектив розвитку ситуації з безпеки в Україні та навколо її кордонів, щодо впливу цієї ситуації на загальний стан регіональної та європейської безпеки. Важливою темою переговорів стала участь України в операціях із підтримання миру та безпеки під проводом НАТО».

«Незважаючи на протистояння російській агресії на сході, на сьогодні Україна залишається єдиною державою-партнером, яка бере участь в переважній більшості військових операцій Північноатлантичного альянсу. Представники держав-членів НАТО відзначили суттєвий прогрес, досягнутий Збройними cилами України на шляху реалізації реформ, підтвердили готовність продовжити допомогу Україні у цьому напрямку як у багатосторонньому, так і у двосторонньому форматах», – поінформували також в облраді.

«Коментуючи бачення подій на сході України, генерал Петер Павел підкреслив, що факт проведення виїзного засідання військового комітету НАТО сам по собі є потужним сигналом як для друзів і партнерів, так і для недругів України. Він зауважив, що члени Північноатлантичного альянсу готові до багатьох сценаріїв розвитку подій навколо України», – повідомили також у прес-службі Львівської обласної ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів