На Львівщині затримали вбивцю неповнолітньої

15:37 1 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: volynnews.com

Бродівські правоохоронці встановили особу та затримали зловмисника, який вбив 14-річну школярку. Це - 25-річний місцевий мешканець, інформує ВЗГ ГУМВС України у Львівській області.

У Бродівський райвідділ міліції, 31 липня, звернувся 36-річний чоловік, який повідомив, що його 14-річна дочка пішла з дому на озеро купатися та не повернулася. Мобільний телефон, який вона взяла з собою був вимкнений.

Слідчо-оперативна група виявила тіло школярки без ознак життя на березі озера  - з ознаками насильницької смерті.

Установлено, що до скоєння кримінального правопорушення причетний 25-річний місцевий мешканець, який у той день розпивав спирті напої разом з загиблою. Зловмисник мав намір вступити з неповнолітньою у статевий акт, але вона йому відмовила. Після того, чоловік потягнув її до озера і тримав її голову під водою поки вона не перестала рухатися.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічне позбавленням волі, з конфіскацією майна у випадку, передбаченому пунктом 6 частини другої цієї статті.

Зловмисника затримано згідно з ч.1 ст.208 (затримання уповноваженою службовою особою) КПК України.
 
Ведеться досудове розслідування.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів