На Львівщині заплановано газифікувати 209,4 тисячі домоволодінь у 26-ти селах

17:28 16 грудня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Реалізовувати програму газифікації населених пунктів нашої області розпочнуть зі Зарічного на Жидачівщині.

«Мешканці села Зарічне Жидачівського району нарешті зможуть підвести природний газ до своїх домівок. Львівській облдержадміністрації спільно з ПАТ «Львівгаз» вдалось врегулювати питання із введенням в експлуатацію підвідного газопроводу до цього населеного пункту», – повідомили сьогодні, 16 грудня, «Щоденному Львову» в прес-службі обласної державної адміністрації, де також поінформували:

«Керівник департаменту житлово-комунального господарства Львівської ОДА Назарій Романчук зазначив: «Таку можливість місцева громада отримала після вирішення усіх юридичних питань, пов’язаних із введенням і експлуатацію підвідного газопроводу. Нам вдалось врегулювати проблему, котра тривала вже близько п’яти років. Відтепер люди можуть підключати газ у свої домогосподарства».

Крім того, Назарій Романчук додав, що департамент також розробив проект Програми газифікації населених пунктів Львівщини, який передбачає завершення робіт з прокладення недобудованих в попередні роки підвідних газопроводів в населених пунктах області. Фінансування здійснюватиметься за кошти обласного та місцевих бюджетів. Загалом у програмі заплановано газифікувати 209,4 тисячі домоволодінь в 26-ти селах». 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів