На Львівщині закріпили набуті знання сапери НГУ

16:40 29 квітня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Національної гвардії України

27 майбутніх командири інженерно-саперних відділень і старші сапери Національної гвардії України практично відпрацювали питання щодо порядку виготовлення запалювальної трубки та проведення вибуху вогневим способом.

Речник Адміністрації Президента з питань АТО Андрій Лисенко розповів сьогодні, 29 квітня: «На Львівщині в навчальному центрі Національної гвардії України курсанти провели практичні заняття з підривної справи. 27 гвардійців закріпили набуті раніше теоретичні знання про вибухові речовини та процес проведення вибуху».

Про це повідомили в сьогоднішніх «Зведених даних», опублікованих на сайті Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони України. Більш розлого розповіли про це в прес-службі Національної гвардії України:

«26 квітня 2016 року у навчальному центрі Національної гвардії України з курсантами базового рівня навчання були проведені практичні заняття з підривної справи. 27 гвардійців закріпили набуті раніше теоретичні знання про вибухові речовини та засоби ініціювання, способи та засоби проведення вибуху.

Зі суворим дотриманням заходів безпеки, майбутні командири інженерно-саперних відділень та старші сапери практично відпрацювали питання щодо порядку виготовлення запалювальної трубки, проведення вибуху вогневим способом. Також відпрацьовували порядок виготовлення мережі з детонуючих шнурів, підрив зарядів електричним способом та застосування зарядів малої потужності».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів