На Львівщині загинув у ДТП водій «ВАЗ-2108»

10:18 22 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: expres.ua

За інформацією департаменту з питань цивільного захисту облдержадміністрації, його авто зіткнулося з легковиком «Volkswagen Golf».

Департамент з питань цивільного захисту облдержадміністрації повідомляє сьогодні, 22 квітня, що вчора на автодорозі Львів-Рогатин в селі Репехів на Жидачівщині сталося зіткнення легковика «Volkswagen Golf» з автомобілем «ВАЗ-2108». Унаслідок цього ДТП на місці події загинув водій автомобіля «ВАЗ-2108» Роман Г. – житель селища Нові Стрілища Жидачівського району 1993 року народження, а також отримали травми різного ступеню важкості троє людей:

водій автомобіля «Volkswagen Golf» Богдан Ш., мешканець с. Квітневе Жидачівського району 1994 року народження, якого з травмами середнього ступеню важкості госпіталізовано до Бібрської районної лікарні;

пасажир автомобіля «Volkswagen Golf» Ірина К., мешканку села Трибоківці Жидачівського району 1997 року народження, котру з травмами середнього ступеню важкості госпіталізовано до також до Бібрської районної лікарні;

пасажир автомобіля «Volkswagen Golf» Христина К., мешканка села Репехів Жидачівського району 1994 року народження, яку з травмами середнього ступеню важкості госпіталізовано до хірургічного відділення 8-ї міської клінічної лікарні Львова.

Причини ДТП встановлюються. Проводиться дослідча перевірка.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів