На Львівщині загинув під колесами автівки пішохід (оновлено)

12:00 6 травня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Патрульної поліції Львова

За свідченнями очевидців, пішохід кидався під автомобілі на швидкісній ділянці траси Київ-Чоп.

5 травня о 00:15 на автодорозі Київ-Чоп у селі Раківець у Пустомитівському районі, водій легкового автомобіля «Фольксваген Джетта» 1984 року народження, львів’янин, скоїв наїзд на невстановленого пішохода чоловічої статі віком близько 40 років, який від отриманих травм помер на місці події. Труп скеровано в морг міста Пустомити. Пасажир «Фольцваген Джетта», 1991 року народження, львів’янин, внаслідок ДТП отримав тілесні ушкодження: забій грудної клітки, госпіталізований в операційне відділення 8-ої міської клінічної лікарні. Про це повідомили сьогодні, 6 травня, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації.

Натомість у прес-службі патрульної поліції Львова поінформували вчора, що в ніч з 4 на 5 травня на швидкісній ділянці траси Київ-Чоп, під колесами автівки загинув пішохід, який, за свідченнями очевидців, поводив себе неадекватно – ходив по трасі, кидався під автомобілі. Відтак, можливо, він перебував у стані алкогольного сп’яніння. Унаслідок цієї ДТП травми отримав 30-річний пасажир автомобіля, а також жінка, яка перебувала у салоні авто.

Своєю чергою, на сайті ГО «Варта-1» розповіли вчора: «Поблизу села Раківець збито пішохода, на всій дорозі – частини тіла».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів