На Львівщині загинув під час пожежі директор школи (оновлено)

10:38 5 жовтня 2015 р.

Фото до новини


Фото: mns.gov.ua

4 жовтня о 05:46 у селі Верхня Стинава Стрийського району в цегляній двоповерховій будівлі загальноосвітньої середньої школи I-II ступеня, критій шифером, виникла пожежа.

На місці пожежі виявлено тіло загиблого директора школи 1956 року народження. Вогнем знищено кабінет директора на площі 25 квадратних метрів та дах на площі 10 квадратних метрів , пошкоджено дві віконні рами в кабінеті на другому поверсі та дах на площі 30 квадратних метрів .

Пожежу локалізовано о 06:41, ліквідовано о 06:52 силами чотирьох пожежно-рятувальних підрозділів. Причина події з'ясовується. Проводиться дослідча перевірка.

Про це повідомили сьогодні, 5 жовтня, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації. Своєю чергою, в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) розповіли в понеділок:

«4 вересня о 7.00 до Стрийського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від керівника районного відділу освіти про те, що у одній з сільських шкіл району сталась пожежа. За словами заявника, у кабінеті директора виявлено тіло чоловіка без ознак життя. Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи встановлено, що внаслідок пожежі загинув 59-річний директор навчального закладу.

Пожежа виникла близько 5.45 та протягом години була локалізована. Вогнем частково знищено меблі та пошкоджено стіни кабінету, розташованого у першому поверсі будівлі. Тіло загиблого відправлене на судмедекспертизу. Правоохоронці встановлюють усі обставини виникнення пожежі та загибелі людини.

За фактом відкрите кримінальне провадження відповідно до частиною 1 статті 196 Кримінального кодексу України (необережне знищення або пошкодження майна). Санкція статті передбачає покарання у вигляді виправних робіт на строк до двох років або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк».

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів