На Львівщині загинув під час пожежі пенсіонер

15:30 20 липня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/MNSLVIV

19 липня до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в квартирі на дев'ятому поверсі дев'ятиповерхового житлового будинку на вулиці Стебницькій у Трускавці.

Про це повідомили в суботу, 20 липня, в прес-службі Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Львівській області, де також розповіли: «До місця події негайно виїхали рятувальники 7-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Трускавець та 5-ї державної пожежно-рятувальної частини в Дрогобичі. По прибуттю до місця виклику, вогнеборці не гаючи часу приступили до проведення розвідки пожежі».

«Через сильне задимлення, вогнеборцям довелось працювати у спеціальних апаратах захисту органів дихання та зору. В одній з кімнат було виявлено тіло загиблого чоловіка», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

«Як з'ясувалося, загиблий – власник квартири, чоловік 1958 року народження. 19 липня 8:34 пожежу локалізували, а о 08:45 повністю ліквідували в складі двох ланок газодимозахисної служби. Внаслідок пожежі вогнем знищено речі домашнього вжитку. До ліквідації пожежі залучили 12 чоловік особового складу та три одиниці спецтехніки», – повідомили також в обласному управлінні поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів