На Львівщині загинули внаслідок зіткнення автомобілів жінка й дитина

13:10 23 жовтня 2017 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

На трасі Стрий-Долина зіткнулися «Пежо Експерт» і «Таврія».

У понеділок, 23 жовтня, о 11.20 в селі Миртюки у Стрийському районі Львівської області на трасі Стрий-Долина зіткнулися автомобілі «Пежо Експерт» і «Таврія». Внаслідок цього зіткнення ДТП загинули на місці жінка й дитина близько 10 років.

Медики шпиталізували в Стрийську центральну районну лікарню водія «Таврія»  госпіталізований і трьох потерпілих з автомобіля «Пежо Експерт». Про це повідомили сьогодні, 23 жовтня, на сторінці громадської організації «Варта 1» в інтернет-мережі «Facebook».

Натомість у Львівському обласному управлінні поліції повідомили сьогодні, 23 жовтня: «Дорожньо-транспортна пригода трапилася сьогодні, 23  жовтня, об 11.20 в селі Миртюки, Стрийського району. Поліцейські встановили, що сталося зіткнення автомобіля «Пежо Експерт» під керуванням 44-річного мешканця Тернопільської області та автомобіля «Таврія», за кермом якого перебував 34-річний мешканець міста Моршин. Внаслідок отриманих травм 34-річна дружина водія «Таврії» та його 10-річна донька, загинули на місці події, водія госпіталізовано в реанімаційне відділення з діагнозом: «закрита черепно-мозкова травма, скальпована рана голови, тупа травма живота, травматичний шок». Крім того у лікарню доставили ще трьох осіб з автомобіля «Пежо», їх оглядають медики».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів