На Львівщині загинули внаслідок зіткнення автомобілів водій і пасажир (оновлено)

09:15 28 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: sai.gov.ua

Як повідомили у вівторок у департаменті з питань цивільного захисту ЛОДА, 27 квітня о 21:40 біля села Орява Сколівського району на автодорозі Київ-Чоп сталося зіткнення легкового автомобіля «ВАЗ-2108» і вантажного автомобіля «Volvo».

У департаменті з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації повідомили сьогодні, 28 квітня: «27 квітня о 21:40 біля села Орява Сколівського району на автодорозі Київ-Чоп сталося зіткнення легкового автомобіля «ВАЗ-2108» та вантажного автомобіля «Volvo». Внаслідок ДТП загинули на місці водій і пасажир автомобіля «ВАЗ-2108» – житель села Орява Сколівського району 1970 року народження та мешканець міста Миколаїв Львівської області 1982 року народження.  Водій вантажного автомобіля 1961 року народження, житель Чернігівської області не постраждав. Причина та обставини ДТП уточнюються».

Натомість у прес-службі обласного управління ДАІ повідомили сьогодні, 28 квітня:

«У Сколівському районі на Львівщині внаслідок автопригоди загинули двоє людей. Трагічна подія сталася вчора, 27 квітня, близько 22-ї години неподалік села Козьова на трасі «Київ-Чоп». 

За попередніми даними, водій легковика «ВАЗ», 45-річний мешканець Сколівщини, не обрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку, виїхав на зустрічну смугу, де скоїв зіткнення з вантажівкою «VOLVO». За кермом фури був 54-річний житель Чернігівської області. 

Водій та 32-річний пасажир легковика від отриманих травм загинули на місці події. 

Триває розслідування, правоохоронці встановлюють усі обставини цієї дорожньо-транспортної пригоди. 

ДАІ звертається до автомобілістів: будь ласка, будьте обережними за кермом, не перевищуйте швидкість, уважно стежте за дорожньою обстановкою, сумлінно дотримуйтеся Правил дорожнього руху!».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів