На Львівщині загинули внаслідок зіткнення автомобілів троє людей (відео, оновлено)

09:00 10 лютого 2016 р.

Фото до новини


Фото: Патрульна поліція Львова

Вантажівка й легковики не розминулися на трасі Київ-Чоп.

9 лютого о 18:25 поблизу села Дубина Сколівського району на автодорозі Київ-Чоп сталося зіткнення вантажного автомобіля (напівпречеп) «DAF», під керуванням жителя села Велика Горожанка Миколаївського району, 1979 року народження, та двох легкових автомобілів «Mitsubishi Lancer» та «Geely». В результаті ДТП водій та пасажир автомобіля «Mitsubishi Lancer», 1980 року народження, житель міста Сколе та, 1964 року народження, житель селак Дубина Сколівськовського району загинули на місці пригоди.

Причини події з’ясовуються. Проводиться дослідча перевірка. Незадовільні дорожні умови, що могли би стати безпосередньою або супутньою причиною скоєння дорожньо-транспортної пригоди, не виявлені.

Про це розповіли сьогодні, 10 лютого, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації. Раніше в прес-службі Патрульної поліції Львова повідомили у вівторок:

«Унаслідок зіткнення трьох автомобілів на трасі Київ-Чоп у Львівській області загинули троє людей. Зіткнення вантажного автомобіля із причепом і двох легкових автомобілів сталася на 653 кілометрі траси Київ-Чоп біля села Дубина в Сколівському районі. Поліція встановлює причини та обставини аварії», – повідомили сьогодні, 9 лютого, 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів