На Львівщині загинули внаслідок пожежі троє людей (оновлено)

10:00 11 лютого 2016 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook»

Через сильне задимлення вогнеборці ліквідували пожежу у квартирі у апаратах захисту органів дихання.

«11 лютого о 06:06 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в квартирі на п’ятому поверсі п’ятповерхового житлового будинку на вулиці Грушевського у місті Стебник у Дрогобицького районі Львівської області», – повідомили сьогодні, 11 лютого, в прес-службі Львівського обласного управління Національної поліції, де також поінформували:

«Про пожежу надзвичайників повідомили сусіди, які помітили дим з квартири. В результаті розвідки пожежі вогнеборці виявили у квартири тіла трьох загиблих людей: власника помешкання 1960 року народження, жінки 1971 року народження та чоловіка, 1963 року народження.

Через сильне задимлення вогнеборці ліквідували пожежу у квартирі у апаратах захисту органів дихання. Пожежу ліквідували о 06:44 у складі однієї ланки газодимозахисної служби. Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 12 квадратних метрів.

До ліквідації пожежі залучили три пожежно-рятувальні підрозділи. Ймовірна попередня причина виникнення пожежі – паління цигарок у ліжку».

Натомість у департаменті з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації розповіли:

«11 лютого о 06:05 виникла пожежа в квартирі на п’ятому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку на вулиці Грушевського у Стебнику. Під час гасіння пожежівиявлено тіла трьох осіб – власника квартири Андрія М., 1960 року народження; Наталії Г., 1971 року народження; Богдана Г., 1963 року народження.

Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі чотирьох квадратних метрів. Пожежу локалізовано о 06:33, ліквідовано о 06:44. На місце пожежі виїжджали  25 осіб та вісім одиниць техніки техніки».

Про це повідомили сьогодні, 11 лютого, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів