На Львівщині загинули внаслідок ДТП трирічний пасажир трактора й водій легковика

10:39 30 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба обласного управління ДАІ

Як повідомили у вівторок у прес-службі обласного управління ДАІ, за попередніми даними, 40-річний місцевий мешканець, керуючи саморобним трактором, не обрав безпечної швидкості руху та з’їхав у кювет. Як наслідок, трактор перекинувся.

У Яворівському районі внаслідок ДТП загинула трирічна дитина. Це сталося вчора, 29 вересня, близько 18.30 години у селі Смолин. 

За попередніми даними, 40-річний місцевий мешканець, керуючи саморобним трактором, не обрав безпечної швидкості руху та з’їхав у кювет. Як наслідок, трактор перекинувся. 

Трирічний хлопчик-пасажир від отриманих травм загинув на місці ДТП. Водій трактора – отримав тілесні ушкодження.

Чоловіка госпіталізували до найближчої лікарні. У нього – закритий перелом ноги.

Правоохоронці встановлюють усі обставини та причини трагічної події. Триває розслідування. 

Натомість у Сокальському районі у результаті автопригоди загинув 61-річний чоловік. Подія відбулась учора, 29 вересня, близько 12-ї години у селі Сілець. 

За попередніми даними, керманич легковика «Skoda Rapid», 61-річний мешканець Червонограда, зупинився, аби замінити переднє колесо. У цей час дорогою прямувала вантажівка «Урал».

За кермом цього авто був 45-літній житель Сокальського району.  За попередньою інформацією, водій вантажівки був неуважним, не стежив за дорожньою обстановкою та не обрав безпечної швидкості руху.

Як наслідок, «Урал» влетів у легковик «Skoda» та наїхав на керманича цього авто. Від отриманих травм водій автомобіля «Skoda» помер на місці події. 

Наразі триває розслідування усіх обставин цієї дорожньо-транспортної пригоди. Про це повідомили сьогодні, 30 вересня, в прес-службі обласного управління ДАІ.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів