На Львівщині загинули внаслідок ДТП двоє пішоходів

17:50 24 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: sai.gov.ua

У прес-службі обласного управління ДАІ повідомили в понеділок, що в Радехові під колесами «Volkswagen Touareg» загинула 76-річна жінка, а в Миколаївському мешканець Закарпаття, скоїв наїзд на місцевого жителя, який помер від тілесних ушкоджень на місці.

У прес-службі обласного управління ДАІ повідомили в понеділок, що в Радехові внаслідок автопригоди загинула 76-річна жінка. У повідомленні також конкретизують:

«Це сталося у суботу, 22 листопада, близько 19-ї години на вулиці Стоянівській. За попередніми даними, 26-річний житель Радехівського району, керуючи автомобілем «Volkswagen Touareg», не обрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку та вчинив наїзд на 76-річну місцеву мешканку. Від отриманих травм бабуся загинула на місці події». 

У прес-службі обласного управління ДАІ повідомили в понеділок, що сьогодні, 24 листопада, що на автодорозі «Київ-Чоп» в Миколаївському районі Львівщини внаслідок ДТП загинув пішохід. У повідомленні також конкретизують:

«За попередніми даними, водій вантажівки «Volvo», 38-річний мешканець Закарпаття, скоїв наїзд на жителя Миколаєва. Внаслідок отриманих тілесних ушкоджень пішохід помер на місці ДТП».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів