На Львівщині загинули внаслідок чотирьох ДТП цивільний, офіцер поліції й військові (відео)

10:15 24 вересня 2016 р.

У селі Страдч

У селі Страдч
Фото: varta1.com

Трагедії сталися у Сокальському, Сколівському, Пустомитівському та Яворівському районах.

22 вересня о 23:30 на автодорозі Сокаль-Нововолинськ поблизу села Тудорковичі в Сокальському районі невідомий водій на невстановленому автомобілі (розшукуються) скоїв наїзд на пішоход, який від отриманих травм помер на місці ДТП. Його особу й місце проживання ще встановлено.

Про це повідомили сьогодні, 24 вересня, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації, де також розповіли, що 23 вересня о 20:20 на автодорозі Київ-Чоп поблизу АЗС «Укрнафта» в селі Коростів у Сколівському районі водій легкового автомобіля «Volkswagen Т4», 1972 року народження, здійснив наїзд на пішохода 1990 року народження, жителя села Козьова в Сколівському районі, який від отриманих травм помер на місці події. 

Натомість у прес-службі Львівського обласного управління Національної поліції повідомили, що водій мікроавтобуса сам повідомив у поліцію. Як встановили правоохоронці на місці події, загиблим виявився 26-річний працівник Сокальського відділення поліції – старший лейтенант поліції ОлегКелеман, місцевий мешканець, який момент ДТП перебував поза службою.

На сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації розповіли також, що 23 вересня о 21:00 на автодорозі Київ-Чоп поблизу села Гамаліївка в Пустомитівському районі водій вантажного автомобіля «DAF» із причепом, 1972 року народження, житель міста Горішні Плавні в Полтавській області, здійснив наїзд на невідомого чоловіка, який перебігав дорогу у невстановленому місці. Внаслідок ДТП той помер від отриманих травм помер на місці події.

А в селі Страдч у Яворівському районі загинули сьогодні, 24 вересня, о 5-й ранку  внаслідок ДТП двоє військовослужбовців. У прес-службі Львівського обласного управління Національної поліції поінформували, що водій легковика «ВАЗ 2109» не впорався із керуванням, з’їхав у кювет та врізався у дерево, яке накрило автомобіль. На місці події загинув водій та його пасажир. Один із них - молодий військовий із Херсонщини. Особу іншого наразі встановлюють.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів