На Львівщині загинули двоє пішоходів (оновлено)

09:00 11 листопада 2015 р.

Фото до новини


Фото: sai.gov.ua

ДТП сталися в Миколаївському й Стрийському районах.

«10 листопада о 18:20 на автодорозі Київ-Чоп у селі Розвадів у Миколаївському районі водій легкового автомобіля «ВАЗ-2101» 1984 року народження, житель села Малечковичі в Пустомитівському районі, скоїв наїзд на невідомого пішохода чоловічої статі (особа встановлюється), який від отриманих травм помер на місці події. Причини події з’ясовуються. Проводиться дослідча перевірка», – повідомили сьогодні, 11 листопада, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації, де також поінформували:

«10 листопада о 23:20 на автодорозі Київ-Чоп між селами Любинці й Стинава в Стрийському районі водій вантажного автомобіля «Volvo» 1963 року народження, житель с.ела Монастирець Жидачівського району, скоїв наїзд на невідомого пішохода чоловічої статі (особа встановлюється), який від отриманих травм помер на місці події. Причини події з’ясовуються. Проводиться дослідча перевірка».

Натомість у прес-службі (відділі управління превентивної діяльності Львівського обласного управління Національної поліції розповіли в середу:

У Миколаївському районі на Львівщині у результаті ДТП загинув пішохід. Трагічна подія сталася вчора, 10 листопада, близько 17.40 на автодорозі «Київ-Чоп» у селі Розвадів. 

За попередніми даними, водій автомобіля «ВАЗ», 31-річний мешканець Пустомитівського району, не обрав безпечної швидкості руху та збив на пішохідному переході невстановленого чоловіка.  Від отриманих поранень пішохід загинув на місці ДТП. 

Наразі триває розслідування. Правоохоронці закликають водіїв неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху та завчасно знижувати швидкість, наближаючись до пішохідних переходів!».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів