На Львівщині заблоковані снігом понад 60 населених пунктів (відео)

10:27 31 січня 2014 р.

Фото до новини

Однак обласне управління ДСНС запевняє, що рух на дорогах державного та місцевого значення забезпечений в повному обсязі.


Відео: ТСН.ua

Воно також повідомляє в «Інформації щодо ускладнення руху на дорогах Львівщини (станом на 09:00 31.01)»:

«Упродовж 28-29 січня внаслідок погіршення погодних умов на території області пов’язаних із сильним вітром та випаданням опадів у вигляду снігу порушене сполучення із населеними пунктами області. Зокрема, відсутній доїзд до 64 населених пунктів та ускладнений до 62 населених пунктів у 10 районах області.

Рух на дорогах державного та місцевого значення, в тому числі на дорозі Київ-Чоп забезпечений в повному обсязі. В Сокальському, Радехівському районах спостерігаються сильні пориви вітру, які місцями призводять до утворення снігових переметів, що ускладнюють рух по автодорогам».

Натомість департамент з питань цивільного захисту обласної державної адміністрації інформує в повідомленні «На Львівщині до 61 населеного пункту доїзд відсутній, а до 65 – ускладнений»:

«Протягом 28-30 січня у наслідок погіршення погодних умов на території області пов’язаних із сильним вітром та випаданням опадів у вигляду снігу порушене сполучення із населеними пунктами області, а саме:

на окремих ділянках доріг загального користування у Бродівському, Буському, Золочівському, Миколаївському, Мостиському, Радехівському, Сокальському, Жовківському, Перемишлянському та Самбірському районах періодично утворюються перемети. Внаслідок цього на цей час відсутній доїзд до 64 та ускладнено доїзд до 62 населених пунктів, зокрема:

у Бродівському районі – відсутній доїзд до 3 та ускладнено доїзд  до 2 населених пунктів;

у Буському районі – відсутній доїзд до 1 та ускладнено доїзд до 2 населених пунктів;

у Жовківському районі – ускладнено доїзд до 4 населених пунктів;

у Золочівському районі – відсутній доїзд до 3 та ускладнено доїзд до 4 населених пунктів;

у Миколаївському районі -  відсутній доїзд до 1 та ускладнено доїзд до 3 населених пунктів;

у Мостиському районі – ускладнено доїзд до 2 населених пунктів;

у Радехівському районі – відсутній доїзд до 19 та ускладнено до 18 населених пунктів;

у Сокальському районі – відсутній  доїзд  до 37 та ускладнено доїзд до 9 населених пунктів;

у Самбірському районі – ускладнено доїзд до 14 населених пунктів;

у Перемишлянському районі – ускладнено доїзд до 4 населених пунктів.

Рух на дорогах державного значення, зокрема на дорозі Київ-Чоп, здійснюється без обмежень.

о 15.30 відновлено рух на регіональній дорозі державного значення Ковель-Володимир-Волинський-Червоноград-Жовква, зокрема на ділянці дороги від населеного пункту Острів Сокальського району до межі з Волинською областю;

о 16.30 відновлено рух на національній дорозі державного значення Львів-Радехів-Луцьк до кордону з Волинською областю.

З початку зимового періоду підрозділами ГУ ДСНС України у Львівській області основні зусилля зосередженні на здійсненні заходів з евакуації автотранспорту та наданні допомоги людям, а саме здійснено:

буксирування – 322 автомобілів, з них 186 великовантажних автомобілів, 4 карети швидкої медичної допомоги, 13 автобусів та 119 легкових автомобілів;

надано допомогу – 585 особам, з них 45 дітей;

в пункти обігріву звернулося – 173 особи.

До 12.20 30 січня було повністю відновлено електропостачання населених пунктів Мостиського та Радехівського районів, знеструмлених уночі 30 січня.

Ситуація контрольована.

30 січня о 16.00 до Сокальської ЦРЛ поступили з діагнозом обмороження дві особи:

чоловік 1967 року народження, житель с. Діброва Сокальського району, діагноз – обмороження пальців рук верхніх кінцівок. Стан – середньої важкості;

чоловік 1949 року народження, житель с. Хлівчани Сокальського району, діагноз – обмороження пальців ніг нижніх кінцівок. Стан – середньої важкості».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів