На Львівщині визначилися кращі пожежники

14:10 22 червня 2018 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/MNSLVIV

На Львівщині відбулися обласні змагання «Найсильніший пожежний-рятувальник Львівщини».

Про це повідомили в п’ятницю, 22 червня, в прес-службі Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Львівській області, де також розповіли: «Змагання серед 34 команд із пожежно-рятувальних підрозділів Львівської області відбулися за міжнародним форматом «Firefighter Combat Challenge». Згідно із регламентом, забіги провели у індивідуальному форматі, тандемі та командній естафеті». Учасники доклали чимало зусиль аби пройти непрості випробування, які потребують не лише фізичної витривалості, але й спритності та вміння працювати у команді. Окрім хлопців, високу майстерність показали й жінки-рятувальниці».

«Учасники мірялися силами у таких вправах: «Човниковий біг 5х9м», «Силовий тренажер, «Прокладення робочої лінії і подання ствола на заливку мішені» та «Перенесення потерпілого».  Втомлені, але щасливі вогнеборці показали відмінні результати. Хтось був більш спритним, хтось більш уважним, а хтось любив ризик», – поінформували також в обласному управлінні ДСНС.

У категорії «індивідуальний забіг серед чоловіків» перше місце здобув Павло Колесніков з команди Головного управління ДСНС у Львівській області, друге – Іван Тисовський з Турківського районного сектору ДСНС, третє – Назар Букрій з команди Головного управління ДСНС у Львівській області.

У категорії «індивідуальний забіг» серед жінок перше місце здобула Анна Колеснікова з Личаківського районного відділу ДСНС, друге – Ольга Мачалаба з Моршинського міського сектору ДСНС, третє – Ольга Солиляк з Городоцького районного відділу ДСНС.

На змагання у тандемі перемогли Назар Букрій і Павло Колесніков з команди Головного управління ДСНС у Львівській області, другими були Іван Тисовський і Микола Дребот з Турківського районного сектору ДСНС, третіми – Юрій, Білявський та Юрій Василишин зі Жидачівського районного відділу ДСНС.

На змаганнях в естафеті перемогла команда Сокальського районного сектору ДСНС, другою була команда Турківського районного сектору ДСНС, третьою – команда Головного управління ДСНС у Львівській області.

У загальнокомандному заліку кращою стала команда Сокальського районного сектору ДСНС, другою – команда Головного управління ДСНС у Львівській області, третьою – команда Турківського районного сектору ДСНС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів