На Львівщині визначили кращих розвідників

23:34 18 серпня 2017 р.

Фото до новини


Фото: mil.gov.ua

На базі однієї з навчальних військових частин 184-го Навчального центру Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного відбулося нагородження учасників змагань серед розвідувальних підрозділів Збройних Сил України.

У змаганнях серед розвідувальних підрозділів Збройних Сил України брали участь близько 80 учасників із команд підрозділів Сухопутних військ, Військово-морських сил та ВДВ Збройних Сил України. Зі слів організаторів, розвідники до останнього моменту тримали у напрузі суддівський колектив і в кожній номінації намагались усунути конкурентів у заліковій таблиці.

Утім, перемога й право називатись найкращим розвідувальним взводом Збройних Сил України у 2017 році дісталась розвідувальному взводу Військової академії з Одеси. Друге місце на п’єдесталі пошани дісталось розвідникам 80-ї окремої десантно-штурмової бригади Високомобільних десантних військ Збройних Сил України. Третіми стали бійці розвідвзводу окремого розвідувального батальйону Оперативного командування «Південь» Сухопутних військ Збройних Сил України.

Окрім почесних кубків та грамот, взводи-переможці отримали грошові сертифікати. За перше місце –  50 тисяч гривень, за друге —25 тисяч гривень, за третє  – 10 тисяч.

Начальник управління розвідки  й заступник начальника штабу командування Сухопутних військ Збройних Сил України, полковник Микола Постольник, зазначив: «Учасники показали дійсно високі результати. Це стосується не лише трійки команд-лідерів, але й решти учасників. Ми ретельно аналізували проходження кожного етапу командами. І визначили кращого у кожній номінації. Передовий досвід кожної групи побачено і буде враховано у програмі майбутньої підготовки розвідників.

Окрім призових місць, були й заохочувальні відзнаки. Зокрема, у номінації «Кращий корегувальник вогню» нагороджено кубком та грамотою розвідувальний взвод окремого розвідувального батальйону. А кубок, грамоту та сертифікат «За волю до перемоги під час проведення змагань» отримали розвідники окремої танкової бригади Оперативного командування «Схід» Сухопутних військ Збройних Сил України.

Про це повідомили сьогодні, 18 серпня, в прес-службі міністерства оборони України, де також опублікували фоторепортаж зі змагань.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів