На Львівщині виявили 101 дитину без належної опіки батьків

10:18 7 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

У першому півріччі 2015 року працівники служб у справах дітей, кримінальної міліції та центрів соціальних служб провели у Львівській області 484 профілактичні рейди.

Під час цих заходів виявлено 101 дитину без належної опіки батьків. Начальник служби у справах дітей Львівської обласної державної адміністрації Володимир Лис розповів: «Під час проведення рейдів «Вокзал», «Діти вулиці», «Канікули» виявлено 101 дитину. Із цієї кількості 93 дітей вилучено з вулиці, шістьох дітей – зі сім'ї, одну дитину – з комп'ютерних клубів та одну дитину знайдено. У сім'ю повернуто 50 дітей, до навчальних закладів – 34 дитини. У притулок влаштовано 14 дітей, а до закладів охорони здоров'я – три дитини».

За словами Володимира Лиса, під час рейдів обстежено також 588 сімей. Батьки 293-х із цього числа отримали попередження.

Ініційовано притягнути до відповідальності 69 батьків. Виявлено чотири порушення правил торгівлі спиртними та тютюновими виробами, попереджено чотирьох посадових осіб та ініційовано притягнути до відповідальності дві.

Про це повідомили «Щоденному Львову», в прес-службі обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів