На Львівщині – висока пожежна небезпека

09:30 13 вересня 2016 р.

У Бродівському районі – надзвичайна пожежна небезпека.

У Львівському обласному центрі з гідрометеорології України попередили, що 13-16 вересня в Бродівському районі збережеться надзвичайна пожежна небезпека (5 клас). Натомість 14-16 вересня на території області – висока пожежна небезпека (4 клас).

Про це повідомили сьогодні, 13 вересня, в прес-службі Львівського обласного управління, де також застерегли, що в’їзд на транспорті до лісових масивів, особливо хвойних, заборонено. Також категорично заборонено розведення вогнищ. Передусім застереження стосуються хвойних лісів. У лісі також не можна полювати з використанням вогнепальної зброї, застосовувати піротехніку й інші вибухові речовини, бо опале листя та суха трава можуть зайнятися у лічені секунди навіть від залишеного недопалка або сірника. 

Надзвичайники також закликають громадян бути вкрай обережними з вогнем на відкритих територіях, а також під час прибирання присадибних ділянок. Передусім – не випалювати суху траву та сміття, не розводити відкритий вогонь поруч із господарчими будівлями, не розкидати недопалки та сірники на суху трав’яну підстилку.

Слід також стежити, щоб діти не бавилися з вогнем, а в разі виникнення пожежі чи іншої надзвичайної ситуації – негайно викликати Службу порятунку за номером 101. Про це повідомили сьогодні, 13 вересня, на сторінці Львівського обласного управління ДСНС в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів