На Львівщині вже встановлено 474 системи термінового виклику міліції

17:05 7 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: rionews.com.ua

Працівниками Державної служби охорони Львівщини встановлено 259 систем термінового виклику міліції на об’єктах торгівлі, 20 – у розважальних закладах, 59 – на підприємствах та установах, 136 – на інших об’єктах.термінового виклику міліції.

Для запобігання вуличній злочинності та захисту громадян від протиправних посягань у громадських місцях працівниками Державної служби охорони Львівщини встановлено 474 системи термінового виклику міліції. Зокрема, 259 – на об’єктах торгівлі, 20 – у розважальних закладах, 59 – на підприємствах та установах, 136 – на інших об’єктах.

Системи встановлені у Львові, Червонограді, Стрию, Самборі, Дрогобичі, Бориславі, Трускавці, Ходорові, Моршині,Жидачеві, Золочеві, Бродах, селахСолонка, Зимна Вода, Сокільники та інших населених пунктах Львівщини. 

Про це повідомили сьогодні, 7 липня, в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС, де також додали:

«У разі необхідності громадяни можуть звернутися до персоналу закладу, на якому розміщений стікер «Терміновий виклик міліції», з проханням викликати міліцію. Вже за дві-три хвилини прибуде наряд Державної служби охорони та припинить правопорушення. Знайдіть розташування кнопок тривожного виклику міліції на маршруті свого щоденного пересування і найближчу до Вашого місця проживання, ця інформація зможе допомогти Вам, будь-якому перехожому вберегтися від злочинних посягань, або затримати зловмисника «гарячими слідами».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів