На Львівщині ще знеструмлені 15 населених пунктів

14:15 15 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Відновлювальні роботи в Жидачівському, Старосамбірському й Стрийському районах тривають.

Унаслідок проходження атмосферного фронту з сильним вітром та грозами 14 червня та уночі 15 червня на території Львівщини залишилось без електропостачання 34 населених пункти (26 – повністю, вісім – частково). Зокрема: Самбір – частково; у Дрогобицькому районі – один населений пункт частково; у Жидачівському районі – сім населених пунктів повністю та один частково; у Кам'янка-Бузькому районі – два населених пункти повністю; у Миколаївському районі – сім населених пунктів повністю та один частково; у Старосамбірському районі – дев’ять населених пунктів повністю та два частково; у Стрийському районі – один населений пункт повністю та два частково.

Силами аварійних бригад ПАТ «Львівобленерго» організовано проведення відновлювальних робіт. 14 червня відновили електропостачання  Самбора та населених пунктів Миколаївського району.

Станом на 12-ту годину 15 червня відновлено електропостачання населених пунктів Дрогобицького та Кам'янка-Бузького районів. Залишається без електропостачання 15 населених пунктів у Жидачівському (по одному повністю й частково), Старосамбірському (дев’ять повністю, один частково) та Стрийському (один повністю, два частково) районах. Відновлювальні роботи тривають.

Про це повідомили сьогодні, 15 червня, «Щоденному Львову», в прес-службіобласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів