На Львівщині все ще встановлюють причину появи плям нафтопродуктів на ріці Дністер

10:02 3 серпня 2015 р.

Фото до новини


Фото: mns.gov.ua

2 серпня о 17:32 надійшло повідомлення про те, що в селі Ралівка Самбірського району місцевими жителями виявлено на ріці Дністер плями нафтопродуктів і відчувається запах схожий на дизпаливо.

На місці події працювала комісія у складі працівників РВ ГУ ДСНС України у Львівській області, районного управління ГУ Державної СЕС у Львівської області, РВ ГУ МВС України у Львівській області, ДП «ПрикарпатЗахідтранс» та Самбірської райдержадміністрації. Під час з’ясування обставин події в районі села Хатки Самбірського району в річці Дністер виявлено плями нафтопродуктів.

Натомість джерела забруднення не виявлено. Поблизу села Ралівка проходить продуктопровід ДП «Прикарпатзахідтранс» діаметром 530 мм, експлуатація якого була припинена ще у грудні 2014 року.

Працівниками СЕС відібрано проби води на дослідження. Загрози здоров’ю населення та навколишньому середовищу немає. Ситуація контрольована. Причина події з’ясовується. 

Про це повідомили сьогодні, 3 серпня, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів