На Львівщині все ще немає проїзду до чотирьох сіл

10:00 6 лютого 2014 р.

Фото до новини


Фото: epochtimes.com.ua

А ще до 11-ти він залишається ускладненим.

 Про це повідомляє сьогодні, 6 лютого, департамент з питань цивільного захисту облдержадміністрації. За його інформацією, 5 лютого продовжувалися роботи з ліквідації наслідків ускладнення погодних умов – поривів вітру до 15-20 м/с (місцями – 25-30 м/с), хуртовини, снігових заметів – переважно на півночі та північному сході області у період з 29 січня до 1 лютого 2014 року.

Зокрема підрозділами ДСНС України у Львівській області в пункті обігріву надано допомогу 44 особам і здійснено буксирування одного легкового автомобіля. Натомість життєзабезпечення мешканців постраждалих населених пунктів приведено до стану повсякденної діяльності.

До виконання розчистки (утримання) доріг 5 лютого були залучені 89 одиниць техніки та 135 осіб. Зокрема від міністерства оборони України – дві одиниці техніки (у Золочівському районі – БАТ самбірської військової частини А3817, а в Бродівському – шнекороторна машина Д-902 тамтешньої військової частини А2595, обидві розчистили по 10 кілометрів дороги), а від ДП «Львівський облавтодор» – 87 одиниць техніки та 132 особи.

У період ліквідації наслідків негоди для забезпечення безперебійної роботи снігоприбиральної техніки було надано пально-мастильні матеріали: з обласного резерву матеріально-технічних ресурсів – 3700 літрів дизельного пального та 1800 літрів автомобільного бензину; з місцевих резервів МТР – 9215 літрів дизельного пального та 2955 літрів автомобільного бензину. Окрім того, для придбання пально-мастильних матеріалів з резервного фонду Самбірського районного бюджету філії «Самбірський райавтодор» скеровано 25 тисяч гривень.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів