На Львівщині впроваджуватимуть «Школу безпеки» (+відео)

13:00 30 серпня 2016 р.

Фото до новини


Фото: 4.bp.blogspot.com

Працівники поліції пояснять дітям, як слід поводитися на вулиці та у транспорті, розкажуть про безпеку велосипедистів та користь світловідбиваючих елементів.

«На Львівщині стартує проект для дітей «Школа безпеки», – повідомили сьогодні, 30 серпня, в прес-службі Львівського обласного управління Національної поліції, де також розповіли подробиці:

«У Львівській області створено робочу групу щодо впровадження проекту для дітей «Школа безпеки», у рамках якого працівники поліції розкажуть підліткам про свою роботу та навчать, як діяти у складних ситуаціях. Разом із правоохоронцями учні братимуть участь у різноманітних флешмобах та акціях, під час яких закликатимуть однолітків бути відповідальними та законослухняними.

У «Школі безпеки» говоритимуть і про Правила дорожнього руху. Працівники поліції пояснять дітям, як слід поводитися на вулиці та у транспорті, розкажуть про безпеку велосипедистів та користь світловідбиваючих елементів.  

Пілотний проект стартує вже цієї осені у Золочівському районі та охопить усі, без винятку, місцеві школи. Практичні моменти у реалізації проекту обговорили сьогодні у Львові під час зустрічі представників Головного управління поліції області та Консультативної місії Європейського Союзу.

Радник з питань взаємодії поліції з громадою Маріано Ласала зауважив: «Вкрай важливо, аби правоохоронці дослухалися до думки людей, їхніх потреб, впроваджували у своїй роботі принципи «community policing». Ми готові допомагати вам у цьому, насамперед, провести для поліцейських тренінги, навчити вас «відкривати двері» для громад. Дуже добре, що поліція Львівщини вже працює у цьому напрямку та розробляє проекти, спрямовані на налагодження співпраці з громадою, а також попередження правопорушень серед дітей».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів