На Львівщині внаслідок зіткнення підводи з легковиком загинув її пасажир

11:06 25 вересня 2013 р.

Фото до новини

Учора, 24 вересня, близько 19-ї години неподалік села Княжий Міст у Мостиському районі зіткнулися гужовий віз та автомобіль «Мерседес».

Як повідомляє прес-служба управління ДАІ у Львівській області, за кермом легковика був 24-річний львів’янин, а возом керував 73-літній мешканець Судової Вишні, який за попередніми даними, виїжджав із другорядної дороги на головну та, повертаючи праворуч, скоїв зіткнення із «Мерседесом». У результаті цієї ДТП загинув пасажир підводи, 39-річний житель Мостиського району.

Ще двох людей було госпіталізовано. Серед постраждалих – 11-річний хлопчик, який був пасажиром воза. Медики діагностували у дитини відкриту черепно-мозкову травму та перелом.

Унаслідок зіткнення також постраждав дідусь, який керував фірою. У нього - закритий перелом стегна.

Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини цієї трагічної ДТП. Триває розслідування.

Прес-служба управління ДАІ у Львівській області принагідно нагадує, що, відповідно до Правил дорожнього руху, перевозити людей гужовим возом дозволяється за наявності умов, які б виключали перебування пасажирів за боковими та задніми габаритами транспортного засобу.

Окрім цього, підвода повинна бути обладнана світлоповертачами: спереду – білого кольору, а ззаду – червоного. Для руху у темну пору доби та за умов недостатньої видимості на фірі необхідно ввімкнути ліхтарі: спереду - білого кольору, а ззаду – червоного.

Вони встановлюються з лівого боку воза. У разі виїзду на дорогу з прилеглої території, або ж з другорядної дороги в місцях із обмеженою оглядовістю водій воза повинен вести тварину за вуздечку, повід. 

dailylviv.com

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів