На Львівщині внаслідок пожежі в дерев’яному будинку загинув його власник

11:11 24 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: mns.gov.ua

Як повідомили в суботу в прес-службах ЛОДА та обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, 23 січня о 20:25 у селі Закіпці Турківського району виникла пожежа в дерев’яному житловому будинку.

У прес-службі облдержадміністрації повідомили в суботу, що 23 січня о 20:25 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному житловому будинку в селі Закіпці Турківського району. Про подію фахівців ДСНС повідомила донька власника помешкання.

На момент прибуття пожежно-рятувальних підрозділів, полум’я швидко поширилося дерев’яними конструкціями та охопило всю будівлю. Під час гасіння пожежі вогнеборці виявили на місці події тіло власника, 1958 року народження.

О 22:20 пожежу вдалося повністю ліквідувати та запобігти перекиданню полум’я на будівлю, розміщену поруч. Вогнем знищено будинок. Причина займання встановлюється.

Своєю чергою, в прес-службі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій повідомили в суботу:

«23 січня о 20:25 у селі Закіпці Турківського району виникла пожежа в дерев’яному житловому будинку розміром 12×5 м, критому шифером. Під час гасіння пожежі виявлено труп власника будинку, 1958 року народження.

Вогнем знищено будинок. Пожежу ліквідовано о 22:20 год. силами двох пожежно-рятувальних відділень. Причини пожежі встановлюються.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів