На Львівщині внаслідок ДТП загинули ще дві людини

14:59 25 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: news.if.ua

На Яворівщині – її 68-літня мешканка, яку збив водій із Польщі, а на Дрогобиччині – 19-річний львів’янин.

Як повідомляє прес-служба обласного управління ДАІ, на Яворівщині під колесами мікроавтобуса загинула пенсіонерка. Трагічна подія трапилась 22 листопада о 18-й годині на автодорозі «Львів-Краковець».

За кермом автомобіля «Fiat Scudo» був 49-річний мешканець Республіки Польща. За попередньою інформацією, він не обрав безпечної швидкості руху та збив на пішохідному переході 68-літню жительку Новояворівська. 

Від отриманих травм постраждала загинула на місці ДТП.Триває розслідування. Правоохоронці встановлюють усі обставини події. 

Своєю чергою, як повідомляє сьогодні, 25 листопада, прес-служба обласного управління ДАІ, в Дрогобицькому районі 24 листопада близько 5.15 на автодорозі «Східниця-Пісочна» 22-річний водій автомобіля «Audi» (мешканець міста Мостиська), за попередньою інформацією, повертаючи праворуч, не обрав безпечної швидкості руху та не врахував дорожню обстановку. Як наслідок – легковик з’їхав у кювет та перекинувся. 

У результаті аварії загинув 19-річний львів’янин, який був пасажиром цього авто.  Також постраждав водій легковика, якого доставлено до лікарні із політравмою. 

Натомість у департаменті з питань цивільного захисту населення Львівської облдержадміністрації інформують, що ця трагедія сталася 23 листопада о 05.30 на автодорозі Дрогобич-Трускавець поблизу села Модричі Дрогобицького району, а водій легкового автомобіля «Ауді А6»1991року народження, не впоравшись із керуванням, з’їхав з дороги й зіткнувся з деревом.

Як повідомляв «ЩЛ», 20 листопада на Львівщині внаслідок зіткнення «Ауді-А6» з підводою загинув її візник, а «Гранд Чероки» насмерть збив пішохода.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів