На Львівщині внаслідок аварії зійшли з рейок десять вагонів вантажного потягу

12:25 25 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: ogo.ua

Як повідомили в неділю в прес-службі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій, 25 січня о 06:35 під час руху вантажного потягу відбувся схід з рейок 10 залізничних вагонів завантажених залізною рудою, з яких один перекинувся, ще один з’їхав із залізничного насипу, а вісім зійшли з рейок та знаходяться на залізничному насипі.

У прес-службі обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій повідомили в неділю, що 25 січня о 06:35 під час руху вантажного потягу відбувся схід з рейок 10 залізничних вагонів завантажених залізною рудою, з яких один перекинувся, ще один з’їхав із залізничного насипу, а вісім зійшли з рейок та знаходяться на залізничному насипі. Всього поїзд складався із 48 вагонів.

Внаслідок аварії  зруйновано один залізничний стовп лінії електропередач, пошкоджено близько 100 м залізничної колії. Потяг прямував із Дніпропетровської області в Чоп. 

Аварія трапилась поблизу села Лавочне Сколівського району.На даній ділянці рух залізничного транспорту припинено. Рух поїздів організовано за резервним маршрутом.

На місці події працює оперативна група під керівництвом начальника обласного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій Сергія Дмитровського. Причина аварії – встановлюється. Загиблих і травмованих немає.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів