На Львівщині відновили електропостачання у чотирьох знеструмлених районах

20:26 23 червня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

У Золочівському районі відновлювальні роботи ще тривають.

«Станом на 18:00 четверга, 23 червня, електропостачання у населених пунктах Львівщини, які постраждали від негоди, відновили. Зокрема йдеться про Бродівський, Пустомитівський, Городоцький, Жовківський  райони», – повідомили сьогодні, 23 червня, в прес-службі  обласної державної адміністрації, де також розповіли подробиці:

«За словами заступника директора департаменту з питань цивільного захисту ЛОДА Олександра Харчука, у ніч на 22-23 червня на Львівщині унаслідок складних погодних умов без електропостачання залишилися мешканці населених пунктів п’яти районів області. Зокрема у Бродівському було знеструмлено три населені пункти повністю та один частково, у Пустомитівському – два повністю, у Городоцькому – шість повністю, у Жовківському – один повністю.

Також завершують відновлювальні роботи у Золочівському районі, де знеструмленими були шість населених пунктів. Варто зазначити, що електропостачання також відновили повністю і у всіх населених пунктах області, які постраждали від негоди у ніч на 20-21 червня. Йдеться про близько 100 населених пунктів».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів