На Львівщині відкрито новий піший пункт пропуску

17:58 2 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: dpsu.gov.ua

Відкриття пішого руху в пункті пропуску «Угринів-Долгобичув» є експериментальним і триватиме до 31 грудня.

Учора, 1 липня, на українсько-польському кордоні відбулося офіційне відкриття пішого пункту пропуску «Угринів-Долгобичув». У заході взяли участь представники прикордонних та митних служб України та Польщі, а також органів місцевої влади.

Відкриття пішого руху в цьому пункті пропуску (на базі автомобільного пункту пропуску) передусім є експериментальним і триватиме  в період з 1 липня до 31 грудня 2015 року з використанням існуючої інфраструктури цього пункту пропуску.  Можливе рішення про запровадження тут постійного пішого руху буде прийнято прикордонними та митними службами після здійснення аналізу та згідно із висновками по реалізації цього проекту та відгуків громадян. 

Як відомо, у червні цього року, за ініціативи польської сторони, відбулася робоча зустріч представників прикордонних та митних служб України і Польщі, а також органів місцевої влади. Під час цієї зустрічі сторони обговорили питання проведення експерименту щодо організації пропуску через державний кордон осіб у пункті пропуску «Угринів-Долгобичув» у пішому порядку.

Про це повідомили сьогодні, 2 липня, на сайті Державної прикордонної служби України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів