На Львівщині відбувся збір командирів артдивізіонів ЗСУ

12:15 20 березня 2019 р.

Фото до новини


Фото: mil.gov.ua

На базі 184-го Навчального центру Національної академії сухопутних військ відбувся збір, участь в якому взяли більше сотні командирів дивізіонів ракетних військ і артилерії Збройних Сил України.

Про це повідомили в середу, 20 березня, в прес-службі міністерства оборони України, де також розповіли: «Метою збору стало доведення до командирів системи підготовки спеціалістів ракетних військ і артилерії та ознайомлення їх з навчально-матеріальною базою Центру. Під час проведення збору учасники також ознайомились з казармами покращеного типу, які знаходяться у військовому містечку «Базове», школою підготовки операторів протитанкових ракетних комплексів, оглянули навчально-тренувальні комплекси фахівців причіпної артилерії, мінометників та артилерійської розвідки».

«Окрім того, під керівництвом командувача ракетних військ і артилерії Командування Сухопутних військ Збройних Сил України, генерал-лейтенанта В’ячеслава Горбильова, учасники обговорити питання щодо можливих шляхів покращення підготовки спеціалістів ракетних військ і артилерії ЗС України», – поінформували також у прес-службі міністерства оборони України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів