На Львівщині вчора загинули в ДТП четверо людей

16:20 22 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: dt.ua

Про це повідомляє у вівторк прес-служба обласного управління ДАІ.

За її інформацією, 21 квітня о 00.40 у місті Сколе 19-річний водій водій «Жигулів», керуючи ним у стані алкогольного сп’яніння, збив на смерть 50-річного пішохода – місцевого мешканця, який від отриманих травм загинув на місці ДТП.

Також 21 квітня, але о 21.55, на автодорозі «Ковель-Червоноград-Жовква» 16-річний юнак, керуючи автомобілем «Chevrolet Aveo», виїхав на зустрічну смугу руху, де скоїв зіткнення із мотоциклом «Kawasaki», 40-річний водій якого – житель Сокальського району – та його 26-річна пасажирка загинули на місці ДТП.  

Натомість близько 20.30 вчора у Старосамбірському районі його 27-річний мешканець з’їхав з дороги у кювет за кермом автомобіля «Kia Carnival», який відтак перекинувся. Внаслідок цього ДТП загинув пасажир цього авто, 26-річний місцевий мешканець, а також травмувався ще один пасажир, 32-річний житель Старосамбірського району. У постраждалого діагностували забій коліна.

Як повідомляв «Щоденний Львів», вчора на автодорозі Львів-Рогатин в селі Репехів на Жидачівщині сталося зіткнення легковика «Volkswagen Golf» з автомобілем «ВАЗ-2108», унаслідок якого на місці події загинув водій автомобіля «ВАЗ-2108» Роман Г. – житель селища Нові Стрілища Жидачівського району 1993 року народження.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів