На Львівщині триває підготовка 44-ї артилерійської бригади

19:12 9 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Міністерства оборони України

У прес-службі Міноборони повідомили у вівторок, що на базі Міжнародного центру миротворчості та безпеки Академії Сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного триває бойове злагодження підрозділів новоствореної 44-ї окремої артилерійської бригади.

У прес-службі Міноборони повідомили сьогодні, 9 грудня,, що на базі Міжнародного центру миротворчості та безпеки Академії Сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного триває бойове злагодження підрозділів новоствореної 44-ї окремої артилерійської бригади. У повідомленні також конкретизують:

«Зокрема, бійці окремого підрозділу бригади, озброєного 152-міліметровими гарматами «Гіацинт-Б», провели контрольні заняття з управління вогнем дивізіону. За словами заступника командира бригади, процес бойового навчання воїнів має короткострокові терміни та високу інтенсивність проведення практичних занять.

– Це вимога часу. Підрозділи бригади збільшили дистанцію ведення вогню на відстань до 10 кілометрів. Такий підхід характерний для виконання завдань в зоні проведення АТО. Наші військовослужбовці щоденно проводять заняття з урахуванням досвіду бойових дій на сході нашої держави, – зазначив офіцер.

За результатами виконання вогневих завдань окремий артилерійський підрозділ бригади отримав тверду «четвірку» та показав добру готовність до виконання завдань за призначенням».

Про це повідомляється у вівторок на сайті прес-служби Міноборони.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів