На Львівщині тренувалися гранатометники

09:15 18 грудня 2018 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/zahidnuy.kordon

На базі Кінологічного навчального центру у Великих Мостах пройшли збори по підвищенню кваліфікації гранатометників спецпідрозділів Західного регіонального управління.

Збори гранатометників проходили у Великих Мостах з фахівцями прикордонної комендатури швидкого реагування та мобільних підрозділів під керівництвом офіцерів Західного регіонального управління. З гранатометниками проводились заняття з вогневої, тактичної підготовки й тактичної медицини.

На полігоні навчального центру бійці вдосконалювали практичні навички у веденні вогню з гранатомета РПГ-7В, як індивідуально, так і в складі розрахунків. Виконуючи вправи стрільб, спецпризначенці вели вогонь з різних положень по віддалених цілях.

Загалом під час проведення зборів було перевірено вміння та навички особового складу гранатометників.  За результатами стрільб військовослужбовці показали високий рівень підготовки та готовність до виконання завдань за призначенням.

Про це повідомили в Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України, де також опублікували фоторепортаж із полігону.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів