На Львівщині сильні пориви вітру знеструмили 21 населений пункт повністю, 13 – частково

10:05 31 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: depo.ua

Як повідомили у вівторок прес-службі ЛОДА, у ніч з 30 на 31 березня внаслідок несприятливих погодних умов у нашій області пошкоджено 15 повітряних ліній (сім – повністю, вісім – частково), що призвело до знеструмлення 118 трансформаторних підстанцій.

У ніч з 30 на 31 березня внаслідок несприятливих погодних умов на Львівщині пошкоджено 15 повітряних ліній (сім – повністю, вісім – частково), що призвело до знеструмлення 118 трансформаторних підстанцій. Відтак без електропостачання залишилися 34 населених пункти (21 – повністю, 13 – частково) у восьми районах області: Городоцькому (два – повністю, один – частково), Жовківському (по три повністю й частково), Жидачівському (один – повністю, три – частково), Самбірському (один – частково), Старосамбірському (шість – повністю, два – частково), Сокальський (по одному повністю й частково), Стрийському (чотири – повністю, два – частково), Яворівському (чотири – повністю).

Працівниками ВАТ «Львівобленерго» проводяться роботи з встановлення причин пошкодження та відновлення електропостачання населених пунктів. Про це повідомили сьогодні, 31 березня, в прес-службі Львівської облдержадміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів